Winkelwagen

Viswinkel

Viswinkel Michel Heinen, jouw ultieme bestemming voor de meest verse en hoogwaardige viservaring in het bruisende winkelcentrum Hoog Dalem. Al sinds 2019 hebben wij met trots onze deuren geopend en sindsdien hebben we ons als dé viswinkel van deze regio gevestigd.

Bij Michel Heinen streven we naar niets minder dan perfectie. Onze viswinkel biedt niet alleen een uitgebreide selectie van de beste kwaliteit vis, maar we hebben ook een visbistro en een vishandel om aan al jouw culinaire wensen te voldoen.

Stap binnen in onze prachtige winkel en laat je betoveren door onze ultramoderne apparatuur en exclusieve uitstraling. Hier ontmoet je een gepassioneerd team dat jouw visbeleving naar nieuwe hoogten tilt. Met behulp van de nieuwste technologieën en ongeëvenaard vakmanschap zorgen wij ervoor dat elke hap die je neemt een ware smaaksensatie is.

Visspecialist Michel Heinen Hoog Dalem Gorinchem
Viswinkel Visspecialist Michel Heinen Gorinchem

Bij Visspecialist Michel Heinen draait alles om jou, onze gewaardeerde klant. We beloven je niet alleen de hoogste kwaliteit vis, maar ook een onvergetelijke ervaring. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal en daarom nodigen we je uit om actief deel te nemen aan onze viswereld. Stel vragen, laat je adviseren en geniet van onze expertise, rechtstreeks op jouw bord.

Wij nodigen je uit om jezelf onder te dompelen in onze viswereld en te genieten van de voortreffelijke smaken die we met trots voor jou bereiden. Bezoek Visspecialist Michel Heinen in winkelcentrum Hoog Dalem en ontdek waarom wij de ultieme bestemming zijn voor visliefhebbers zoals jij. Jouw smaakpapillen zullen je dankbaar zijn.

Familiebedrijf
met 40 jaar
ervaring
100 jaar
traditie & unieke
familierecepten
Alleen de
beste kwaliteit
dagverse vis
Enthousiaste
en persoonlijke
benadering
Wij bakken altijd
in 100% Soja olie