Winkelwagen

Visbistro

Visbistro van Visspecialist Michel Heinen, dé plek waar jij kunt genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring in het hart van winkelcentrum Hoog Dalem. Met 36 zitplaatsen en een heerlijk ontspannen sfeer is onze bistro de ideale plek om te genieten van een smaakvolle maaltijd.

Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel. Onze open keuken geeft je de mogelijkheid om te zien hoe we jouw gerechten met liefde en vakmanschap bereiden. Neem plaats en laat je verwennen terwijl je de geuren en geluiden van de keuken tot leven ziet komen.

Bij Visspecialist Michel Heinen geloven we dat een goede maaltijd een gezinsaangelegenheid is. Daarom hebben we kinderstoelen en beschikken we over een toilet, zodat je ongedwongen met het hele gezin kan genieten van een heerlijke maaltijd samen.

Kibbeling eten Visspecialist Michel Heinen
Tonijn schotel Visbistro Michel Heinen

Laat je smaakpapillen dansen terwijl je geniet van een uitgebreide selectie gerechten, bereid met de beste kwaliteit vis die je je maar kunt voorstellen. Onze ultramoderne apparatuur zorgt ervoor dat elk gerecht met precisie en perfectie wordt bereid, met behoud van de authentieke smaken waar visliefhebbers zo dol op zijn.

De Visbistro van Visspecialist Michel Heinen bevindt zich in een gezellig winkelcentrum, waardoor je na het winkelen of tijdens de wekelijkse boodschappen uit gemakkelijk bij ons kunt neerstrijken. Onze exclusieve uitstraling geeft je het gevoel van luxe en comfort, terwijl je geniet van heerlijke gerechten en een uitgebreide selectie drankjes.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar onze Visbistro en laat je smaakpapillen verrassen door de perfectie die wij bieden. Ontdek de ongeëvenaarde combinatie van smaak, kwaliteit en gezelligheid die alleen Visspecialist Michel Heinen kan bieden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring vol heerlijk eten en warme gastvrijheid.

Familiebedrijf
met 40 jaar
ervaring
100 jaar
traditie & unieke
familierecepten
Alleen de
beste kwaliteit
dagverse vis
Enthousiaste
en persoonlijke
benadering
Wij bakken altijd
in 100% Soja olie