Winkelwagen

Relatiegeschenken

Visspecialist Michel Heinen biedt je een uitstekende selectie van relatiegeschenken die indruk maken. Onze specialiteit, Echte Zalm, is een ware culinaire beleving die je zowel in onze winkel als online kunt bestellen via echtezalm.nl.

Echte Zalm is een premium zalm die warm gerookt wordt in Spakenburg. Met een subtiele smaak en een verfijnde, aangename structuur zul je direct het verschil proeven. Onze warm gerookte zalm wordt bereid volgens de traditionele ‘slow’ smoking methode. De zalmfilets worden urenlang gerookt in een rookoven op een maximale temperatuur van 80 graden. Deze ambachtelijke manier van bereiden en conserveren is gebaseerd op een 100 jaar oud familierecept, uitgevoerd door onze ervaren rookmeesters.

Echte Zalm Visspecialist Michel Heinen
Echte Zalm Visspecialist Michel Heinen

Schenk een culinair compliment met Echte Zalm! Het is het perfecte zakelijke relatiegeschenk dat een blijvende indruk zal achterlaten. Echte Zalm dient als een prachtige herinnering aan een geslaagd congres, een succesvol beursbezoek of een prettige samenwerking. Ook wordt Echte Zalm vaak geschonken als een welkom alternatief voor het traditionele bloemetje door auto- en caravandealers. De mogelijkheden voor een culinair compliment zijn werkelijk eindeloos.

Breng een bezoek aan www.echtezalm.nl en ontdek de diverse opties die we bieden voor relatiegeschenken. Of je nu kiest voor individueel verpakte zalmfilets, luxe cadeausets of op maat gemaakte geschenkverpakkingen, wij zorgen ervoor dat jouw relatiegeschenk een onvergetelijke ervaring wordt.

Laat je relaties de heerlijke smaak van Echte Zalm proeven en geef hen een geschenk dat met zorg is uitgekozen. Onze overtuigende culinaire creatie zal niet alleen hun smaakpapillen verwennen, maar ook jouw waardering en aandacht voor detail tonen.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze unieke mogelijkheid om een culinair compliment te schenken. Ga naar echtezalm.nl en bestel vandaag nog jouw exclusieve relatiegeschenken. Jouw relaties verdienen immers het allerbeste van Visspecialist Michel Heinen!

Echte zalm relatiegeschek Michel Heinen
Familiebedrijf
met 40 jaar
ervaring
100 jaar
traditie & unieke
familierecepten
Alleen de
beste kwaliteit
dagverse vis
Enthousiaste
en persoonlijke
benadering
Wij bakken altijd
in 100% Soja olie