Winkelwagen

Over ons

Visspecialist Michel Heinen, dé viswinkel in winkelcentrum Hoog Dalem, Gorinchem. Met een rijke familiehistorie en diepgewortelde roots in het pittoreske Bunschoten-Spakenburg, zijn wij een echt familiebedrijf met maar liefst 40 jaar ervaring in de visindustrie. Onze traditie gaat zelfs terug tot 100 jaar, waarbij we unieke familierecepten koesteren die onze visgerechten een ongeëvenaarde smaak geven.

Bij Visspecialist Michel Heinen streven we naar niets minder dan de allerbeste kwaliteit dagverse vis. Elke dag ontvangen we verse aanvoer vanuit Spakenburg, zodat we onze klanten kunnen verzekeren van de meest verse en smaakvolle vis. Onze passie voor het vak en onze persoonlijke benadering maken ons team enthousiast en betrokken bij elke klant die onze winkel binnenstapt.

Visspecialist Michel Heinen Hoog Dalem Gorinchem
Michel Heinen

Onze viswinkel in winkelcentrum Hoog Dalem is ultramodern uitgerust, waardoor we aan al je behoeften kunnen voldoen. We zijn er trots op dat we altijd bakken in 100% sojaolie, wat niet alleen bijdraagt aan de smaak en kwaliteit van onze gebakken vis, maar ook aan een bewuste keuze voor gezondheid en duurzaamheid.

Of je nu op zoek bent naar diverse soorten verse vis, heerlijke salades, traditionele Hollandse nieuwe of een ruime keuze aan kant-en-klare maaltijden, bij Visspecialist Michel Heinen vind je het allemaal. Onze specialiteit is onze gebakken vis, waar we bekend om staan en waarmee we al jarenlang onze klanten verwennen. Onze klanten weten dat ze kunnen vertrouwen op de beste kwaliteit en een gezellige sfeer bij Visspecialist Michel Heinen.

Dankzij het vertrouwen en de waardering van onze klanten zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met trots en enthousiasme hebben we nu onze viswinkel geopend in winkelcentrum Hoog Dalem, zodat nog meer mensen kunnen genieten van onze passie voor vis en gastronomie. Kom langs, proef en beleef de ongeëvenaarde smaken die we met liefde voor jou hebben samengesteld.

 

Naast onze viswinkel zijn we al meer dan 45 jaar actief als ambulante vishandel in diverse gemeenten in Noord-Brabant en Zuid-Holland. We bieden verse vis, salades en gebakken vis op verschillende locaties. Hoogwaardige kwaliteit en gezelligheid zijn gegarandeerd, waar je ons ook tegenkomt. Ervaar onze 45 jaar ervaring en 100 jaar familietraditie. Kom naar onze verkoopwagen in Hoornaar, Nieuwerkerk aan den IJssel, Werkendam, Nieuwendijk, Sleeuwijk of Alblasserdam.

Bij Visspecialist Michel Heinen staat jouw tevredenheid voorop. We verwelkomen je graag in onze winkel en staan klaar om je te helpen met al je visbehoeften. Onze overtuigende benadering en toewijding aan kwaliteit maken het verschil. Ontdek zelf waarom wij de favoriete visspecialist van de regio zijn!

Vishandel verkoopwagen Visspecialist Michel Heinen
Familiebedrijf
met 40 jaar
ervaring
100 jaar
traditie & unieke
familierecepten
Alleen de
beste kwaliteit
dagverse vis
Enthousiaste
en persoonlijke
benadering
Wij bakken altijd
in 100% Soja olie