Winkelwagen

Catering

Catering door Visspecialist Michel Heinen. Als ervaren vishandel met een familietraditie van maar liefst 100 jaar en 45 jaar waardevolle ervaring, bieden wij een unieke culinaire ervaring voor jouw speciale gelegenheden.

Met trots presenteren wij onze veelzijdige cateringdiensten, waarmee je kunt genieten van de heerlijkste visgerechten op elke gewenste locatie. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft, een verjaardag of een ander evenement, wij zorgen ervoor dat jouw gasten kunnen smullen van alleen de allerbeste verse visproducten.

Onze visbakkers staan klaar om ter plaatse vis te bakken, zodat je gasten kunnen genieten van de verleidelijke geur en smaak van versgebakken vis. Bovendien kunnen wij speciale thema-avonden verzorgen, zoals een sfeervolle mosselavond waarbij de gasten zich wanen in een zee van smaken. En vergeet onze befaamde haringparty’s op locatie niet, waarbij we de allerbeste Hollandse Nieuwe serveren die je gasten versteld zal doen staan.

luxe zalmschotel Visspecialist Michel Heinen
Visspecialist Michel Heinen - catering

Bij Visspecialist Michel Heinen staat kwaliteit altijd voorop. Onze verse visproducten worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat alleen het beste op jouw evenement wordt geserveerd. Wij begrijpen dat jouw gasten niets minder dan uitmuntendheid verwachten, en dat is precies wat wij bieden.

Vertrouw op onze expertise en passie voor vis om jouw cateringervaring onvergetelijk te maken. Of je nu een intiem diner of een groot evenement organiseert, wij staan voor je klaar met 45 jaar ervaring en een familietraditie die teruggaat tot 100 jaar.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en jouw wensen met ons te bespreken. Samen creëren we een cateringplan dat perfect past bij jouw gelegenheid en voorkeuren. Laat jouw gasten versteld staan van de verrukkelijke smaken en geniet van de gepassioneerde service die Visspecialist Michel Heinen te bieden heeft.

Maak van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijk culinair festijn met de catering van Visspecialist Michel Heinen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw evenement omtoveren tot een smakelijk succesverhaal!

Familiebedrijf
met 40 jaar
ervaring
100 jaar
traditie & unieke
familierecepten
Alleen de
beste kwaliteit
dagverse vis
Enthousiaste
en persoonlijke
benadering
Wij bakken altijd
in 100% Soja olie